понеділок, 29 травня 2017 р.

З щирою молитвою у доросле життя

       Останній дзвоник, що пролунав у школі Великої Тур’ї  26 травня 2017 року, підвів підсумок навчального року. Попереду канікули, а випускники - на шляху до нового дорослого життя, вибору життєвої дороги.

         Під звуки святкової музики, оплески всієї шкільної родини щасливі і змужнілі юнаки і дівчата – випускники 2017  вийшли на шкільне подвір'я. Тут зібралась уся дружня родина учнів, вчителів, батьків, щоб відсвяткувати радість наближення канікул і гордість за досягнуті успіхи. Бриніли у повітрі легкі нотки  суму від прощання випускників зі школою.

      У нове, доросле життя випускників благословив настоятель храму Покрови Пресвятої Богородиці  о. Микола  та окропив свяченою водою. 

     На святі звучали вітання, настанови, були і сльози. Багато добрих слів звучало на адресу вчителів, які своєю щоденною працею навчили дітей здобувати перемоги у великій «Країні Знань», долати труднощі і перешкоди.
     Нікого не залишив байдужим радісний момент, коли пролунав останній дзвоник, який малиновим передзвоном пролунав над селом.


Дорогі випускники! Ідіть життям із молитвою та вірою, нехай на вашому шляху зустрічаються добрі люди, нехай у країні нашій будуть мир та спокій. Молитовно бажаю вам пам'ятати уроки й настанови вчителів, шанувати своїх батьків, не забувати дорогу в рідне село, школу і храм! 
Дорогі випускники, нехай Господь благословить ваші добрі шляхи і благі починання! 
о. Микола Фреїшин

Немає коментарів:

Дописати коментар