середа, 31 травня 2017 р.

Спільнота «Матері в молитві» у Великій Тур’ї

«Просіть – і дасться вам…Бо кожен, хто просить, одержує» 
(Мт. 7, 7–8).

                              У неділю, 28 травня 2017 року, в храмі Покрови  Пресвятої Богородиці с. Велика Тур’я відбулось благословення на розпочаток молитовних зустрічей новоствореної спільноти «Матері в молитві».  Божа благодать, безконечне милосердя, море ласк вилилися в цей день із Серця Богородиці на жінок, які у своєму житті прийняли важливе рішення – спільно молитися. Мир і спокій огорнув усіх присутніх…

    
     Зібрання матерів у храмі розпочалася молитвою.  На зустріч із жінками завітала слугиня спільноти «Матері в молитві» церкви Серця Ісуса та серця Марії м. Долини Ольга Василівна Гамес. Під час спілкування з п. Ольгою обговорювались питання щодо проводу молитовної спільноти, обов'язків, членства в спільноті, інші організаційні питання. Були прийняті для постійної молитви спільні наміри.

         Наразі спільнота налічує 22 жінки, ревнителька Кондрин Надія.
      По правді – материнська любов незрадлива, безкорислива, кожна хвилина життя матері сповнена думками про дітей. Тому її молитва є дуже важливою і надзвичайно сильною, а спільна щира молитва є тією невидимою силою, що здатна змінювати серця, лікувати страшні недуги, немочі, долати видимих і невидимих ворогів, і творити справжнє чудо.
       «Всі ми хочемо, щоб наші діти жили щасливо у мирі і здоров'ї. Тож молімося щиро, щоб в серцях усіх дітей назавжди поселився Господь», - сказав на завершення зустрічі у своєму зверненні до жінок-матерів о. Микола.
    Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до спільноти «Матері в молитві»: запрошуємо мам і бабусь молитися разом за дітей, за майбутнє нашого молодого покоління.
Єднаймося в молитві – і ми врятуємо наших дітей.

Гімн спільноти «Матері В молитві»

Єднаймось в молитві , матері,
Єднаймось в радості і в горі,
Благаймо Господа, молім
За Україну, за кращу долю для народу.

Приспів (2 р.)
Молитва матері свята,
Молитва матері від серця,
Щоб захистити всіх від зла,
Поможи нам, Мати Пресвята.

Молімось, матері, за всіх,
За діточок за духовенство,
За керуючих мужів,
За мир, любов в наших родинах.

Приспів (2 р.)

Щоб в серці кожної із нас
Любов ніколи не згасала,
Іти дорогою Христа,
Як Мати Божа поучала.

Приспів (2 р.)



Немає коментарів:

Дописати коментар