середу, 1 березня 2017 р.

«Діти – як квіти: поливай, то ростимуть»

«Справжнім подарунком для дитини, яка прийняла
Перше Святе Причастя є зустріч з Ісусом
і треба допомогти дітям зрозуміти істину цієї події…»
єпископ Фернандес
        Перша Сповідь дитини — дуже важлива подія в житті сім’ї. Цьогоріч приготування до Першої Святої Сповіді та Урочистого Святого Причастя разом з священиком парафії Покрови Пресвятої Богородиці села Велика Тур’я здійснює катехит Ольга Лаврів. Дівчина – студентка вузу, навчається в Одесі. 
       Тепер у Ольги канікули і вона зголосилася долучитися до такої важливої і потрібної праці на рідній парафії. На заняттях у школі діти при допомозі катехита дізнаються про Бога та створений Ним навколишній світ, а зокрема людину - Його образ та подобу. Дівчина ставить на уроках перед собою найважливіші завдання: виховувати у дітей почуття любові до Бога й ближнього, бажання молитися, роздумувати над Божим словом, пізнавати нашу Церкву. На заняттях Ольга навчає дітей правд християнської віри, розповідає цікаві біблійної історії – робить все, щоб третьокласникам було цікаво і зрозуміло. 

   «Я, насправді, ніколи не могла припустити, що стану катехиткою, але відчувала у душі великий потяг. Обставини склались таким чином, що моя катехизація розпочалася у 3 класі. Завдяки настановам о. Миколи, а також гарній поведінці учнів, ми щоразу крокуємо назустріч Христові. Це велика відповідальність для мене, але я щиро вдячна Богу за таку чудову можливість – несення слова Божого для маленьких християн», – так стверджує катехит Ольга Лаврів.
            
 Хай Господь щедро нагородить за працю, зішле Свої ласки Вам, сестро Ольго, за добре серце і чисту душу, а Богородиця захистить Своїм омофором наших діточок у цьому суєтливому світі.

Немає коментарів:

Дописати коментар