понеділок, 27 лютого 2017 р.

НАВЧАЛЬНИЙ ТИЖДЕНЬ ПОЧИНАЄТЬСЯ З МОЛИТВИ

              Щопонеділка, о 8.30, навчальний процес Великотур’янської ЗОШ І-ІІІ ступеня розпочинається з молитви. Шкільні коридори наповнюються незвичною тишиною. Велика і дружня учнівська родина разом із вчителями стають до спільної молитви. Ці півгодини – це пожива для маленьких дитячих душ, для їх укріплення.
        Шкільні духовні віднови запровадили давно і це вже стало добрим знаком, адже на парафії Покрови Пресвятої Богородиці з молитвою, з вірою розпочинаються всі добрі справи, а особливо навчання у школі. 
          В шкільній капличці о. Микола звершує Молебень до Богородиці. Педагогічний колектив разом з усіма учнями спільно моляться за здоров’я, добре навчання, мир в Україні. Чудовим є те, що діти не є пасивними слухачами, вони активно долучаються до чину відправи, співають, бо вже добре знають, як потрібно молитися. 
      Для того щоб все було так, як ми мріємо, щоб наступне покоління було за нас краще, розумніше, сильніше, чесніше, добріше треба ще багато працювати. Наші діти сьогодні отримують духовне, в тому числі релігійне виховання. Безперечно, такі живі духовні зустрічі – це і є той довгий і непростий шлях до того, щоб ми виплекали справжніх християн, з добрим серцем і чистою душею, а нашу парафію зробили   насправді ЖИВОЮ.
 Немає нічого кращого ніж молитва з дитячих уст і як добре, що наші діти моляться.

Немає коментарів:

Дописати коментар