середу, 20 грудня 2017 р.

Благодійна акція "Святий Миколай прийде до кожного" у Великій Тур'ї

   
  19 грудня 2017 року на парафії Покрови Пресвятої Богородиці села Велика Тур’я з благословення отця Миколи Фреїшина діти спільноти «На крилах віри» вже вдруге провели благодійну акцію «Святий Миколай прийде до кожного».  
         Як і торік, подарунок від Святого Миколая отримали найбільш потребуючі жителі парафії. До 24 помешкань з піснею «Ой хто, хто Миколая любить», побажаннями здоров’я, з подарунками, продуктовими наборами завітали  Святий Миколай з ангеликами та  маленькі благодійники. 
          Слід зазначити, що діти спільноти , якою опікується імость Ірина, багато потрудились, щоб заробити кошти на придбання необхідних продуктів та смачних подарунків для Святого Миколая. Минулої неділі з цією метою вони  провели благодійний ярмарок «На подарунок для Святого Миколая».




          В день Святого Миколая юні доброчинці завітали до людей поважного віку, серед яких 97-річна довгожителька Марія Попик, діти з особливими потребами, одинокі, діти учасника АТО Євгена Юрченка.








          Не були на перешкоді у дітей ні холод, ні втома, бо вони раділи, що роблять добру справу. Особливо посприяли у проведенні благодійної акції Сливчук Микола, Костів Любов та Лаврів Іванна.
        А скільки радості вони принесли тим, хто через складні життєві обставини, відчуває брак звичайного людського спілкування. 
       Соціальне служіння - важлива складова життя парафії. Завдяки небайдужим Святий Миколай  цього дня подарував не тільки подарунки, він разом з дітьми подарував надію і віру в те, що вони не одинокі. 
      «Блаженні милосердні, бо вони зазнають милосердя» - звучало з уст священика у святковому Євангеліє на Божественній Літургії цього дня. І це воістину так. Будьмо милосердними, не байдужими до чужої біди. Хай добрий приклад дітей парафіяльної спільноти  "На крилах віри" заохочує всіх творити ДОБРО.
         Хай Всемилостивий Господь винагородить ласками, здоров’ям та довголіттям дітей – учсників спільноти, їх батьків, і всіх, хто спричинився до організації і проведення цієї благодійної акції.

Немає коментарів:

Дописати коментар