середу, 5 квітня 2017 р.

Діти спільноти «На крилах віри» виступали у селі Белеїв

    1 квітня 2017 року учасники дитячої християнської спільноти «На крилах віри», що діє при церкві Покрови Пресвятої Богородиці (керівник імость Ірина), з благословення настоятеля церкви о. Миколи Фреїшина, провели «Хресну Дорогу Ненародженої Дитини» на парафії села Белеїв.
     18 березня 2017 року учасники дитячої спільноти цю Хресну Дорогу показали у рідному селі. Після почутого і побаченого було багата добрих відгуків про це дійство. Адже і керівник, і діти, і батьки вклали велику працю, щоб ця Страстна Дорога була такою довершеною. Тому і вирішили – не зупинятись, а дати змогу пережити такі відчуття ще іншим людям, на інших парафіях.
                         
     Хресна Дорога Ненародженої Дитини запала і в душі вірян села Белеїв. Глибокий зміст розважань кожної стації зворушив присутніх, заставив кожного задуматися про цінність життя, дарованого Богом.
     Не дивлячись на хвилювання, маленькі артисти  надзвичайно проникливо відтворили кожну стацію цієї надзвичайно важкої Хресної Дороги. Вони вперше демонстрували свої  відмінні катехетичні знання та даровані Богом артистичні таланти поза межами рідного села. Це були перші, хоч і не в далекім краю, але гастролі!
     Щирі слова подяки за незабутні враження від побаченого, за гідну працю,  наполегливість і небайдужість виголосив учасникам спільноти, батькам та керівнику настоятель церкви с. Белеїв отець Михайло Чепіль.

        Втомлені, але щасливі поверталися діти до рідного села. Вони отримали нові враження, новий досвід. «А може ще будуть гастролі? – радісно запитували діти… 

Немає коментарів:

Дописати коментар