вівторок, 20 грудня 2016 р.

У День Святого Миколая діти спільноти "На крилах віри" відвідали всіх потребуючих

     19 грудня, на свято Святого Миколая, завершилась доброчинна акція «Святий Миколай прийде до кожного». Організували і провели її діти – учасники дитячої християнської спільноти «На крилах віри», що діє при церкві Покрови Пресвятої Богородиці с. Велика Тур’я з благословення о. Миколи Фреїшина (керівник – їмость Ірина). 

     Проект, що мав на меті у день святого Миколая подарувати всім одиноким, дітям-сиротам та найстарішим людям Великої Тур’ї Надію, Радість і розуміння того, що про тебе пам'ятають і люблять став реальністю. У це велике християнське свято діти відвідали всіх потребуючих односельчан не тільки з гарними привітаннями, віршами і піснями, але і принесли продукти та смачні солодкі пакуночки від Святого Миколая
    Щоб зібрати кошти і закупити святкові подарунки, діти власноруч виготовляли різдвяні сувеніри, ялинкові прикраси і 11 грудня влаштували «Благодійний ярмарок».  


     На зібрані кошти, порадившись з представниками місцевої влади, наставниками, зі своїми батьками, діти закупили подарунки та продукти. Після Святкової Літургії, помолившись, всі разом з доброю місією вирушили до помешкань тих людей, що особливо потребували у цей день Миколаєвого Милосердя.  Діти рам із священиком, керівником спільноти та батьками відвідали 16 дворів, де проживають самотні люди, діти-сироти, відвідали вони і двох найстарших людей села.
 

  


 «Ангелики» щиро вітали їх, діти розказували вірші, співали і на завершення вручали пакунки від Святого Миколая. Але, насамперед, діти дарували тепло своїх щирих сердець, дарували любов, ласку і турботу.




      Не передати словами, як світилися дитячі очі від усвідомлення того, що вони безкорисливо чинять Велику Добру Справу. Безперечно цей день усі запам’ятають, як день МАЛЕНЬКОГО ДИВА І ВЕЛИКОЇ ДОБРОТИ.
   Завжди слід пам’ятати, що зроблена добра справа, навіть незначна, окриляє і душевно збагачує.
«Дорогі діти – учасники нашої спільноти «На крилах віри», батьки! Хай завжди Вас супроводжують бажання і можливість бути корисними  для людей. Щастя, здоров’я, добра, достатку Вам. І найбільшою вдячністю нехай завжди будуть для вас людська повага і Боже Благословення!»
О. Микола

Немає коментарів:

Дописати коментар