вівторок, 13 грудня 2016 р.

Благодійний ярмарок «Святий Миколай прийде до кожного»

          11 грудня 2016 року діти – учасники спільноти «На крилах віри» з благословення о. Миколи організували і провели благодійний ярмарок «Святий Миколай прийде до кожного».
Ідея подарувати Надію, Радість і розуміння того, що ти не одинокий, що про тебе пам'ятають і люблять, виникла в учасників спільноти «На крилах віри» давно. Разом продумали план втілення такого проекту. Діти активно пропонували свої ідеї для того, щоб на свято Миколая у рідному селі відвідати із солодкими гостинцями-подарунками всіх одиноких, немічних, стареньких бабусь і дідусів, власноруч зробити для них маленьке диво.
Для проведення першого кроку проекту – благодійного ярмарку діти натхненно трудилися на своїх заняттях впродовж кількох тижнів. 



                            
   Власноруч та при допомозі керівника спільноти їмості Ірини учасники спільноти виготовляли різноманітні ялинкові прикраси, різдвяні сувеніри. У кожен такий виріб діти вкладали часточку свого тепла і любові.
І ось настав хвилюючий і відповідальний день – день благодійного ярмарку. Напередодні діти провели відповідну роботу, щоб якнайкраще представити свої вироби, зацікавити «покупців». 
 
           І от у храмі закінчилась недільна Свята Літургія. Парафіяни підходять і з цікавістю розглядають запропоновані ялинкові прикраси, сувеніри. «Вони чудові! Невже це зробили наші діти?, – чується серед людей. Діти з радістю і гордістю пропонують свої маленькі шедеври, їхні очі світяться від розуміння того, що вони спільно роблять Добру Справу. Проходить небагато часу і полички стають порожніми, а охочих долучитися до благодійного ярмарку не бракує. Дехто, просто з доброї волі, ще вносить свою лепту у дитячу скарбничку. Задоволені діти, задоволені дорослі. Їм це вдалося!
                             
На зібрані кошти буде придбано подарунки для самотніх людей.
Зроблено перший крок у втіленні проекту «Святий Миколай прийде до кожного». Попереду  – спільні відвідини у день Святого Миколая всіх потребуючих рідного села.
Велика подяка батькам, всім парафіянам, які з розумінням і підтримкою поставилися до цієї благочинної праці на своїй парафії.
Всі ми дуже чекаємо на Святого Миколая, це особливе свято – свято, яке несе надію. Цьогоріч на парафії села Велика Туря Святий Миколай, хоча б ненадовго, проте, він прийде до кожного!

Немає коментарів:

Дописати коментар