середа, 22 червня 2016 р.

Тетяна Сенюк – переможниця конкурсу малюнків «Чорнобильська катастрофа: 30 років опісля – що далі?»

     Бюро УГКЦ з питань екології за підтримки Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України, Екологічного клубу Еремурус, Міжнародного екологічного об’єднання «Відповідальність за створіння» та Дортмундського міжнародного освітнього центру з нагоди сумної 30-їрічниці з дня аварії на Чорнобильській атомній станції (ЧАЕС), яка спричинила найбільшу в історії людства техногенну соціально-екологічну катастрофу проводило Всеукраїнський екологічний конкурс «Чорнобильська катастрофа: 30 років опісля – що далі?».


    Метою конкурсу було розвинути у дітей та молоді чутливість до ризиків модерних технологій, сприяти формуванню відповідальності за створіння та ощадливого використання природних ресурсів.
      Важливим було і завдання, яке ставили перед собою організатори конкурсу – зберегти живу пам’ять про Чорнобильську катастрофу, привернути увагу до трагічних наслідків аварії на ЧАЕС, шукати нові безпечні джерела енергії. 
       Конкурс проходив у трьох номінаціях: малюнок, вірш, роздуми.
      16 червня 2016 року було оголошено результати конкурсу. З великою радістю сповіщаємо, що у номінації «Малюнок»
І місце – зайняв малюнок «Чорнобиль очима дітей» Сенюк Тетяни (с. Велика Тур’я, Долинського району,  Івано-Франківська обл.).




      З понад 1500 робіт, що надійшли на конкурс з цілої України, компетентне міжнародне журі у кожній номінації відібрало по три переможці, серед яких і наша ТЕТЯНА СЕНЮК!
    Навчаючись у Великотур’янській ЗОШ І-ІІІ ст., Тетяна бере активну участь у житті парафіяльної християнської дитячої спільноти «На крилах Віри».

     

 


Вона постійно допомагає керівнику спільноти в організації занять, святкових зустрічей, у проведенні масових заходів, поїздок. Скромна, ввічлива, добра, старанна у навчанні Тетяна є добрим християнським прикладом для своїх ровесників. Дівчина, маючи добре серце, дає добрі поради своїм одноліткам. 
    Від усіх парафіян церкви Покрови Пресвятої Богородиці села Велика Тур’я, церковної управи, спільноти "На крилах віри", всіх вчителів та учнів школи щиро вітаємо нашу Тетяну Сенюк з перемогою у конкурсі! Велика подяка батькам за добру дитину! Хай рясне Боже благословення зійде на родину Тетяни Сенюк, а Богородиця своїм небесним омофором захистить від усього злого.

Немає коментарів:

Дописати коментар