суботу, 30 травня 2015 р.

Свято Останнього Дзвоника: З Богом у доросле життя

Від школи, як від лагідної мами, 
В життя доросле, в зоряну блакить, 
Одинадцятий клас ваш журавлями, 
На зустріч сонцю впевнено летить! 
Микола Чат

     Сьогодні, 29 травня, у сонячний весняний день у Великій Тур’ї, як і по цілій Україні, лунав «останній» дзвоник. Традиційно, на урочистій шкільній лінійці, учні прощалися зі школою на час літніх канікул, а одинадцятикласники робили це востаннє у своєму житті. Були і радість, і сльози, і тривога перед майбутнім.
     На святі звучали слова подяки від дітей для своїх вчителів, класних керівників, для рідних, батьків. Свято було урізноманітнене поетичними хвилинками, цікавими інсценівками з шкільного життя. Участь у цьому взяли і молодші, і старші класи.


    Настоятель храму Покрови Пресвятої Богородиці о. Микола Фреїшин благословив дітей на подальше навчання та щасливу дорогу у доросле життя, а також окропив усіх свяченою водою. Звертаючись до випускників отець Микола, зокрема, сказав: «Сьогоднішнє свято свідчить про ще один прожитий період життя – шкільний час. Закінчилось дитинство. Попереду доросле життя. Бажаю вам, щоб в ньому ви завжди пам’ятали про Бога та в радості чи проблемах, завжди, звертались до Нього. А Божа Матір – Покровителька нашого села – нехай вам у цьому завжди допомагає. З Богом ідіть у доросле життя».


Немає коментарів:

Дописати коментар