четвер, 9 квітня 2015 р.

Сповідь: хай очистяться духовні криниці

     У часі великого посту кожен християнин прагне очистити свою духовну криницю і для цього слугує СПОВІДЬ. Кожного разу, коли до людини приходить усвідомлення про необхідність відкрити найпотаємніші двері своєї душі перед Всевишнім, є добрим знаком.
      Зовсім скоро величне свято, до якого ми так ревно готуємось – Світле Воскресіння Господнє. І зустріти його ми повинні не обтяжені жодними проблемами, а з радісним серцем. До цієї радісної події ми так уважно приготовляємося не тільки постом, а й духовним очищенням – сповіддю і святим причастям. Саме через добру сповідь наша душа відроджується і навертається до Божого життя. 
     Парафіяни села Велика Тур’я з особливим трепетом ставляться до духовних віднов. Впродовж Великого Посту до таїнства сповіді та Святого Причастя приступили не тільки дорослі, літні люди, але і молодь. Великою радістю є те, що і всі школярі, починаючи від 4 класу і до випускників Великотур’янської ЗОШ подбали про очищення своїх духовних криничок. Вони відверто і щиро каялися у своїх гріхах, бо розуміли, що священик дасть добру пораду і Божу науку. 
     У середу Страстного тижня до сповіді приступили наймолодші діти, які впродовж тривалого часу проходили катехетичні науки, які проводив о. Микола Фреїшин у школі, а також допомагав дітям готуватися до такої відповідальної події у їхньому житті.


     Особливе значення у в тому, щоб діти змогли зробити цей відповідальний крок належав батькам, котрі зуміли передати їм свою любов до Церкви, до Всевишнього.
    Сповідь - це ключ до Небесного Царства і певний шлях до вічного життя. Тож сповідаймося, щоб мир Божий завжди перебував із нами!



Немає коментарів:

Дописати коментар