четвер, 13 вересня 2018 р.

Проща на Ясну Гору

    12 вересня 2018 року парафіяни парафії села Велика Тур’я з благословення отця Миколи Фреїшина  здійснили пішу прощу на Ясну Гору у Гошеві.
     Удосвіта, помолившись, вирушили прочани до чудотворної ікони Гошівської Богородиці, щоб піднести свої молитви у своїх намірах. 
             
    Неблизька дорога стелиться від Великої Тур’і до Гошева. Крок за кроком, кілометр за кілометром, у молитві, з Богородичними піснями поволі йдуть ті, хто з має глибоку віру і міцну віру в те, що Діва Марія вислухає благання і покриє Своїм Небесними Омофором. Короткий перепочинок – і знову в дорогу.  І ось  вдалині вже сяє Ясногірський Гошівський монастир.
  
     На душі стає радісно і спокійно. У монастирському храмі на Ясній Горі прочани приступили до Святої Тайни Покаяння, а під час Божественної Літургії прийняли Святе Причастя та прославляли Господа, молилися перед чудотворною іконою Божої Матері. 
      Сповнені Божою благодаттю, щасливі і трохи стомлені поверталися прочани великотур’янці до своїх домівок.
          
      Це була прекрасна проща. Одна із багатьох, які були і ще будуть.
     Адже наше життя – це і є одна велика проща, яка веде до Нашого Господа Ісуса Христа та Пресвятої Богородиці. Хай ця дорога буде без терня, світлою і радісною…

Немає коментарів:

Дописати коментар