середу, 4 травня 2016 р.

Урочисте Перше Святе Причастя у Великій Тур’ї


      Перше Причастя – перепустка в особливий світ життя з Богом, воно духовно збагачує і зміцнює дитину.

      На парафії Покрови Пресвятої Богородиці є добра традиція – на третій день Великодніх свят, у світлий Вівторок, діти приймають Урочисте Перше Святе Причастя. В цей день у сільській святині по особливому святково і гамірно. Це подія, яка запам’ятовується першопричасникам на все життя.


      Цій знаменній події передували і особливі приготування у родинах, у школі. Готуючись до Першого Причастя учні 3-го класу Великотур'янської ЗОШ разом із священиком, класоводом Мельник Мирославою Михайлівною, батьками та хресними вивчали молитви, старалися відвідувати церкву і свято наступило. Усі з хвилюванням у серці відбули Святу Літургію і Господь завітав до них у Пресвятій Євхаристії. Цього дня до Першої Сповіді приступили 28 дітей.





     На завершення діти підготували для всіх присутніх у храмі святковий виступ, вони з хвилюванням декламували вірші, співали духовні пісні. 
      Нехай Всемогутній Господь благословить дітей, їхніх батьків, хрещених батьків, вчителів, наставників на добре християнське життя.
     Тож стараймося іти за Ісусом і вести за собою своїх дітей. Часто приступаймо до Сповіді і Святого Причастя, з відкритим серцем приймаймо Тіло і Кров Ісуса Христа, бо тільки після цих святих Тайн ми очищуємо і освячуємо свою душу.

Немає коментарів:

Дописати коментар