середу, 30 грудня 2015 р.

Дитяча спільнота парафії села Велика Тур’я «На крилах віри»

      Не багато часу минуло від тоді, як діти парафії Покрови Пресвятої Богородиці зорганізувалися для того, щоб  розвивати свої творчі здібності й таланти, брати участь у різноманітних парфіяльних заходах, організовувати свята, поширювати різдвяні традиції, колядки, подавати добрий  приклад своїм ровесникам, співпрацювати з іншими релігійними організаціями тощо. 
       В планах дитячої організації на майбутнє цікаві духовні науки, християнські літні табори, спільний відпочинок на природі, ігри, незабутні поїздки, прощі і т.д. разом з Ісусом і Божою Матір'ю.
      Спільнота зорганізована за дозволом та благословенням пароха отця Миколи Фреїшина. Опікується питомцями парафії імость Ірина. Учасниками спільноти «На крилах віри» є діти та підлітки віком від 9 до 15 років, які є парафіянами церкви Покрови Пресвятої Богородиці села Велика Тур’я.
      Діти вже визначилися із метою та планами на майбутнє, а ще подавали цікаві ідеї щодо логотипу для своєї спільноти. І після деяких роздумів було вирішено затвердити на думку дітей найвдаліший проект, який красномовно представляє суть дитячої релігійної спільноти.

Немає коментарів:

Дописати коментар