пʼятниця, 19 травня 2017 р.

Сумна вістка

     17 травня 2017 року гірка звістка прийшла у село Велика Тур'я. Сумні церковні дзвони болем відгукнулись у серцях людей.
     На 54 році життя, після важкої хвороби, передчасно відійшла у вічність чудова, сонячна і світла людина, щира християнка – Петрушка Галина Онуфріївна...
     Більше 15 років Галина Онуфріївна була дяком у рідному селі. Щира любов до Бога, Пресвятої Богородиці щоразу вела її до сільської святині, щоб своїми піснями впродовж багатьох років щоденно славити Небесного Отця, Його благословення для всіх родин та нашої Матері-України.
     Дяк Галина була справжнім сільським самородком співучості: вона збирала і записувала у свій пісенник пісні на прославу Господа, Богородичні пісні, багато їх знала сама. Вона щиро старалася навчити тих пісень своїх односельців, часто сама підбирала красиві мелодії і так створювала нові Божі пісні. Найбільшою радістю у житті для Галини Онуфріївни були її родина, два сини і Церква. Щоразу, поспішаючи до сільського храму, вона сердечно зверталася до своїх сусідів з закликом йти до церкви, не пропускати Служби Божі.
   
Перестало битись добре серце Галини Петрушки…
     Великотурянці перебувають у великій жалобі і висловлюють щире співчуття родині покійної. Вона покинула цей світ, але залишили після себе добру пам'ять.
     Господь дає життя, а смерть  –  це мить, коли Господь забирає до Себе, і ми приймаємо Його волю…
     Хай наші щирі неустанні молитви стануть великою поміччю для новопреставленої душі Галини...

Немає коментарів:

Дописати коментар